Inspiráció

avagy Ízelítő telepítéseinkből

Petra és Marci esküvője

Természetközeliség, szabadság és felszabadult boldogság jellemezték leginkább ezt a különleges esküvőt. Petra és Marci hihetetlen érzékkel formálták életük nagy napját a saját stílusuk szerint, amiben végül mindenki nagyszerűen érezte magát. Teret kapott a kellő elegancia is rusztikus stílusjegyekkel fűszerezve, ugyanakkor meg tudták őrizni a saját lezserségüket, mindehhez pedig stretch sátrunk kitűnő választásnak bizonyult.

Andi és Gábor esküvője

Lágy és elegáns pompát kapott a csodaszép esküvői dekoráció által sátrunk az egykori vízi malom udvarán Dömösön, az ősfák árnyékában. A Dunakanyar talán legértékesebb kiránduló és pihenőhelyén, a vadregényes vendégház Rám-szakadék felé vezető útján, igencsak feltűnően csúcsosodott a NOMADIK stretch sátor teteje, ami mindenkit ámulatba ejtett. Minket is!

Y-Production Talamasca Party

A pszichedelikus trance zene szerelmeseinek egyik legjobban várt rendezvényén vehettünk részt és adhattunk biztonságos fedést ebben a rendkívül izgalmas és részletgazdag csodavilágban. Ehhez a különlegesen szép, mindenkit megtáncoltató zenéhez és a nagyon mosolygós, színes társasághoz legalább ilyen varázslatos dekoráció illik, ami a ZumArt Decornak köszönhetően fantasztikusan jó lett NOMADIK stretch sátrunkban, nem győztünk gyönyörködni benne.  

Esküvő a Márffy Házban

Eszter és Bence álma vált valóra a Balaton-felvidéken a Lovason lévő Malomvölgyben, egy 100 éves almafa és persze a NOMADIK stretch sátor alatt. A Séd patak által körbe ölelt malomudvar füves ligetén egyedi és felejthetetlen eseményen vehetett részt minden vendég. A sátor variációnak köszönhetően védve voltak a hideg széltől és egyedi keretet adhattunk a természetbe olvadó dekorációnak is.

Citymatiné Vakáció

A Citymatiné egy igen neves és méltán népszerű szabadtéri, nappali partysorozat Magyarországon. Kiemelt rendezvényként került általuk megrendezésrea „Citymatiné Vakáció”, ami az első többnapos, közvetlen Balaton parti esemény volt a Citymatiné szervezésében Fonyódon a Napsugár Kempingben. Ehhez a kiemelt partyhoz természetesen kiemelt programkínálat dukált, melyek jórészt stretch sátraink biztonságában kerültek megrendezésre, miután csodaszép dekorelemekkel feldíszítették őket.