Vintage, rusztikus vagy akár orientális stílusú esküvőre is tökéletes választás a stretch sátor, modern és klasszikus rendezvénysátorként is nagyszerű.

Kik is vagyunk mi?

Amit szerintünk fontos tudnod rólunk:

A magyar piacon a sátorépítés egy eddig szélesebb körben ismeretlen változatát szerettük volna elhozni célközönségünknek. Az afrikai nyújtó sátrak mind anyag és szerkezet struktúrájukba, mind esztétikailag komoly innovációt jelentenek a rendezvény sátrak és az egyéni fedések világában is.

Eddigi munkáinknak köszönhetően otthonosan mozgunk a rendezvények világában, és a szövetek illetve a hozzájuk tartozó szerkezetek is rendszeres szereplői az életünknek. Ez által alapos piackutatás előzte meg, hogy amolyan családi-baráti vállalkozásként a NOMADIK Stretch Tent sátrainak képviselete mellett döntöttünk, mert minőségben magasan Őket találtuk a legjobbaknak.

Anyacégünkről, a NOMADIK-ról fontos tudni, hogy 17 éve kezdték meg kiváló minőségű szöveteiknek gyártását Dél-Afrikában Johannesburgban, azóta élen járnak minőségben és termékfejlesztésben is, egész Afrikára és Európára kiterjedt hálózatuk alapja a professzionális kiszolgálásnak. Mindezekről meggyőződve vállaltuk, hogy kizárólagos forgalmazóként képviseljük őket Magyarországon, és ezekkel a sátrakkal adunk egy üde színfoltot a rendezvények és a sátrak világának.

E mellett elhivatottak vagyunk kiszolgálni minden olyan elképzelést, ahol teljesen vízálló és szélsőséges hőmérsékletnek is ellenálló, ugyanakkor esztétikus és természetes fedésre van szükség.

Sátor bérlésére és sátor vásárlására is van lehetőséged nálunk.

Ha szeretnél NOMADIK sátrat, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy elküldjük
Neked aktuális árlistánkat és minden tudnivalót!