Vintage, rusztikus vagy akár orientális stílusú esküvőre is tökéletes választás a stretch sátor, modern és klasszikus rendezvénysátorként is nagyszerű.

Kik is vagyunk mi?

Amit szerintünk fontos tudnod rólunk:

A magyar piacon a sátorépítés egy eddig szélesebb körben ismeretlen változatát szerettük volna elhozni célközönségünknek. Az afrikai nyújtó sátrak mind anyag és szerkezet struktúrájukba, mind esztétikailag komoly innovációt jelentenek a rendezvény sátrak és az egyéni fedések világában.

Szakmánknak és egyben foglalkozásunknak köszönhetően otthonosan mozgunk a rendezvények világának szinte minden szegmensében, a rendezvénytechnika is napi szereplője az életünknek!

Alapos piackutatás előzte meg, hogy korábbi tevékenységeink mellett kifejezetten a NOMADIK sátrak képviselőiként a sátrakra specializálódott önálló vállalkozásként piacra lépjünk 2019-ben. Miután megleltük ezen sátrak rendkívüli szépségét, a benne rejlő sokoldalú kreativitást, és mind emellett a számukra nélkülözhetetlen magas minőséget, beleszerettünk és nem volt kérdés, hogy elindulunk azon az úton, amely mára már a hazai rendezvénysátor kínálatélmezőnyébe repítette csapatunkat.

Anyacégünk, a NOMADIK Stretch Tent 17 éve kezdte meg kiváló minőségű szöveteiknek gyártását Dél-Afrikában Johannesburgban, azóta élen járnak minőségben és termékfejlesztésben is, egész Afrikára és Európára kiterjedt hálózatuk alapja a professzionális kiszolgálásnak. Ezáltal mi is maximális színvonalon tudjuk biztosítani vevőinknek és megrendelőinknek az általuk forgalmazott sátrakat, kültéri fedéseket, büszkén és elhivatottan képviseljük őket Magyarországon kizárólagos forgalmazóként és Közép-Európában disztribútorként, üde színfoltot adva a rendezvények és a rendezvénysátrak világának.

Elkötelezettek vagyunk kiszolgálni minden olyan elképzelést, ahol teljesen vízálló és szélsőséges hőmérsékletnek, időjárási körülménynek is ellenálló, ugyanakkor esztétikus és természetes fedésre van szükség.

 

Sátor bérlésére és sátor vásárlására is van lehetőséged nálunk.

Ha szeretnél NOMADIK sátrat, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy elküldjük
Neked aktuális árlistánkat és minden tudnivalót!